• 0 Items - 0.00
    • U košarici nema proizvoda.

Činiti Isusova djela

5.206.50

Knjižica je kratkog, ali vrlo dubokog i praktičnog sadržaja za sve one koji žele biti Isusovi učenici, plodonosni u svom kršćanskom životu. Teme koje knjiga obrađuje su služenje, poslanje vjernika, razumijevanje Crkve, nasljedovanje Krista.

Knjižica će čitatelju donijeti razumijevanje temeljnih istina i potaknuti ga da to znanje praktično primijeni u svom životu.

Crkva koja se mijenja

8.50

IMAŠ LI VIZIJU KRALJEVSTVA?

Kao nastavak knjige Churchquake! (Potres crkve, op. prev.), koja revolucionizira crkvenu reformaciju, “Crkva koja se mijenja” osvjetljava ono što se upravo događa po sili Duha Svetoga i ne ostavlja ravnodušnim. C. Peter Wagner točno pokazuje kako možeš sudjelovati u ostvarenju Božjega Kraljevstva na zemlji po crkvi u drugom apostolskom dobu.

Crkva se prilagodila Božjem naumu za veliku žetvu, ali da bi se Božja volja ostvarila na zemlji, moramo prepoznati njezinu svrhu i udružiti svoje djelovanje kako bismo je ostvarili. Možda se u nama pojavi osjećaj inferiornosti u odnosu na tu shemu, ali ako – jednako kao možda Calvin ili Luther s protestantskom reformacijom – zajednički podupremo ono što Bog danas čini u svijetu, možemo postići golem utjecaj. Ova nova vizija nadilazi denominacijske barijere i upućuje poziv pojedincu i zajednicama da se pridruže ostvarenju krajnjega Božjeg cilja.

Budi graditelj povijesti i prihvati Božji poziv na radikalnu promjenu!

Izvan svetišta

5.206.50

Sadržaj ove knjige nastao je spajanjem dijelova T. L. Osbornovih knjiga “Outside The Sanctuary” (“Izvan svetišta”) i “Soulwinning” (“Zadobivanje duša”). Knjiga govori o važnosti i odgovornosti svakog pojedinca da se ispruži izvan svog mjesta bogoštovlja prema ljudima u potrebi koji ne poznaju Božju ljubavnu poruku – plan spasenja po Isusu Kristu. Autor stavlja naglasak na važnost osobnog svjedočenja svakog vjernika na mjestima gdje se nalazi, ljudima koji ga okružuju. Osvješćuje u nama istinu da “Krist nevjernicima može govoriti samo kroz nas. Mi smo Njegov glas, Njegove ruke, Njegove noge – Njegovo Tijelo”; kao i da “grešnici ne idu u crkvu – kršćani moraju otići k njima tamo gdje oni jesu, a to je IZVAN SVETIŠTA.” Ovo je knjiga koju bi trebao pročitati svaki pastor, službenik i vjernik. Vjerujemo da će vas nadahnuti i ohrabriti u zadobivanju duša za Isusa Krista i u širenju Božjeg kraljevstva.

Pozvan od Boga

8.0010.00

Bog te odabrao! Što ćeš sljedeće učiniti?

Bog je pozvao tebe i sve druge vjernike da dijelite istinu da je On kroz Krista pomirio sebe sa svijetom. Osim toga, Bog te stvorio i izabrao da učiniš nešto korisno u Tijelu Kristovom, bilo to za propovjedaonicom ili ne. Ali kako ćeš s mjesta na kojem se sad nalaziš dospjeti onamo gdje te Bog želi?

U knjizi “Pozvan od Boga”, Kenneth Hagin Jr. obraća se onima koje je Bog pozvao da predaju svoj život Njegovoj službi i onima koji žele dublje razumijevanje onoga što služba obuhvaća. Pastor Hagin Jr. dijeli biblijske principe i crpi iz bogatstva informacija koje je stekao u gotovo 50 godina službe, kako bi objasnio što znači biti pozvan od Boga. Što god bio tvoj poziv u životu – bilo da si pozvan da propovijedaš, da budeš dio pomoćnog osoblja ili vjeran član crkve – knjiga “Pozvan od Boga” pomoći će ti da shvatiš svoj poziv i opremiti te za uspjeh u službi Gospodinu!

Pastor Hagin Jr. pokriva teme poput:
– Priprema za službu
– Sluga ili plaćenik: koji je tvoj motiv?
– Uvjeti učinkovitosti
– Zaštiti svoju obitelj
– Što je uspjeh u službi?