• 0 Items - 0.00
    • U košarici nema proizvoda.

Izražene cijene u eurima uključuju PDV i jednake su za sve vrste plaćanja.

Za vašu sigurnost i optimalno iskustvo kupovine pripremili smo sljedeće 3 vrste plaćanja:

1. Plaćanje karticama

Plaćanje karticama vrši se uz najmodernije standarde u zaštiti podataka u suradnji s ugovornim partnerom Corvus Pay. Narudžbu je moguće platiti samo jednokratno. Opcija plaćanja karticama dostupna je za isporuke na teritoriju Hrvatske.

Jednokratno plaćanje karticama

Plaćanje je moguće izvršiti karticama MasterCard, Maestro, VISA, Diners.

2. Bankovna transakcija

Plaćanje bankovnom transakcijom vrši se uplatom na račun tvrtke OK knjižara d.o.o.

Podatke za uplatu dobit ćete prilikom odabira ove vrste plaćanja. Uplata se može izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom.

Podaci za uplatu na transakcijski račun su:
OK knjižara d.o.o.
IBAN: HR4724020061100805428
BANKA: Erste & Steiermarkische Bank d.d.
Poziv na broj: 00

Vaša narudžba će biti isporučena kada uplata sjedne na naš račun.

3. Plaćanje pouzećem 

Plaćanje pouzećem omogućava Vam da iznos narudžbe platite prilikom dostave na adresu koju ste naveli kao adresu dostave. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo gotovinom dostavljaču prilikom same isporuke.  Ukoliko primatelj nije bio u mogućnosti primiti pošiljku na adresi dostave, dostavljač će ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke. Pri plaćanju pouzećem za iznose koji ne podliježu besplatnoj dostavi (ispod 80 eura), dostava se naplaćuje 5 eura po pošiljci.

VISOKI STUPANJ SIGURNOSTI PRILIKOM PLAĆANJA

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web-preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima čuvajući ih pritom potpuno sigurnima.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmom. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za online plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to, održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unapređuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.