• 0 Items - 0.00 (0.00 kn)
    • U košarici nema proizvoda.

Kenneth Hagin Jr.

Kenneth Hagin Jr. je glavni pastor crkve Rhema Bible Church. Želja mu je da članovi njegove crkve budu uspješni u svim područjima života: duhovno, fizički, emocionalno i financijski. Zajedno sa svojom suprugom vodi radijski program koji se radnim danom emitira diljem Sjedinjenih Država i tjednu televizijsku emisiju. Voditelji su i evangelizacijskih projekata Living Faith koji šire poruku vjere i iscjeljenja diljem svijeta.

Proizvodi autora/ice

Pozvan od Boga

8.00 (60.28 kn) 10.00 (75.35 kn)

Bog te odabrao! Što ćeš sljedeće učiniti?

Bog je pozvao tebe i sve druge vjernike da dijelite istinu da je On kroz Krista pomirio sebe sa svijetom. Osim toga, Bog te stvorio i izabrao da učiniš nešto korisno u Tijelu Kristovom, bilo to za propovjedaonicom ili ne. Ali kako ćeš s mjesta na kojem se sad nalaziš dospjeti onamo gdje te Bog želi?

U knjizi “Pozvan od Boga”, Kenneth Hagin Jr. obraća se onima koje je Bog pozvao da predaju svoj život Njegovoj službi i onima koji žele dublje razumijevanje onoga što služba obuhvaća. Pastor Hagin Jr. dijeli biblijske principe i crpi iz bogatstva informacija koje je stekao u gotovo 50 godina službe, kako bi objasnio što znači biti pozvan od Boga. Što god bio tvoj poziv u životu – bilo da si pozvan da propovijedaš, da budeš dio pomoćnog osoblja ili vjeran član crkve – knjiga “Pozvan od Boga” pomoći će ti da shvatiš svoj poziv i opremiti te za uspjeh u službi Gospodinu!

Pastor Hagin Jr. pokriva teme poput:
– Priprema za službu
– Sluga ili plaćenik: koji je tvoj motiv?
– Uvjeti učinkovitosti
– Zaštiti svoju obitelj
– Što je uspjeh u službi?