• 0 Items - 0.00
    • U košarici nema proizvoda.

C. Peter Wagner

Charles Peter Wagner bio je teolog, misiolog, misionar, pisac, učitelj i osnivač nekoliko organizacija. U svojim ranijim godinama Wagner je bio poznat kao ključni vođa pokreta za rast crkve, a kasnije i po svojim spisima o duhovnom ratovanju. Rođen 15. kolovoza 1930., apostol Wagner služio je kao misionar u Boliviji pod South American Mission i Andes Evangelical Mission (sada SIM International) od 1956. do 1971. Zatim je 30 godina (od 1971. do 2001.) služio kao profesor Crkvenog rasta na Fuller Theological Seminary School of World Missions sve do svoje mirovine 2001. godine. Napisao je 80 knjiga. Bio je osnivač i predsjednik Global Harvest Ministries od 1993. do 2011. godine, te osnivač i kancelar emeritus Wagner Leadership Institute (sada Wagner University), koji osposobljava preporoditelje i reformiste kako bi pokrenuli globalni pokret promjene. Također je osnovao Reformation Prayer Network, International Coalition of Apostles, Eagles Vision Apostolic Team i Hamilton Group, te služio kao potpredsjednik Global Spheres, Inc. C. Peter Wagner je široko priznat kao vodeći autoritet u područjima rasta crkve i duhovnog ratovanja. Autor je ili urednik više od 50 knjiga.

Proizvodi autora/ice

Crkva koja se mijenja

8.50

IMAŠ LI VIZIJU KRALJEVSTVA?

Kao nastavak knjige Churchquake! (Potres crkve, op. prev.), koja revolucionizira crkvenu reformaciju, “Crkva koja se mijenja” osvjetljava ono što se upravo događa po sili Duha Svetoga i ne ostavlja ravnodušnim. C. Peter Wagner točno pokazuje kako možeš sudjelovati u ostvarenju Božjega Kraljevstva na zemlji po crkvi u drugom apostolskom dobu.

Crkva se prilagodila Božjem naumu za veliku žetvu, ali da bi se Božja volja ostvarila na zemlji, moramo prepoznati njezinu svrhu i udružiti svoje djelovanje kako bismo je ostvarili. Možda se u nama pojavi osjećaj inferiornosti u odnosu na tu shemu, ali ako – jednako kao možda Calvin ili Luther s protestantskom reformacijom – zajednički podupremo ono što Bog danas čini u svijetu, možemo postići golem utjecaj. Ova nova vizija nadilazi denominacijske barijere i upućuje poziv pojedincu i zajednicama da se pridruže ostvarenju krajnjega Božjeg cilja.

Budi graditelj povijesti i prihvati Božji poziv na radikalnu promjenu!

Sloboda od duha religije

8.00

Duh religije sastoji se od staromodnih tradicija i zastarjelih praksi koje je naš neprijatelj stvorio, kako bi zadržao kršćane i Crkvu u stanju stagniranja, te spriječio njihovo prihvaćanje promjena na koje ih Duh Sveti potiče.

Iako toga nismo svjesni, taj duh ostvaruje veliki nadzor nad mislima i dušama ljudi. Očitovao se i u životima farizeja koji nisu prepoznali Kristov prvi dolazak na zemlju. Taj duh i danas djeluje na tako lukave načine, da nismo uvijek svjesni njegovog utjecaja. Kršćani, koje je prevario, vjeruju kako ih vodi Bog, a ne – duh religije.

Samo ako prepoznamo obilježja ove “krivotvorene” religije, moći ćemo se otvoriti promjeni koju Duh Sveti želi ostvariti u našim životima i u Crkvi. Priključimo se, stoga, C. Peteru Wagneru i drugim snažnim kršćanskim voditeljima u njihovu razotkrivanju mračnoga djelovanja duha religije.

Knjiga “Sloboda od duha religije” izvrsno je štivo u kojem će uživati svatko tko želi vidjeti nezaustavljivo širenje Kraljevstva Božjeg u današnje vrijeme.