• 0 Items - 0.00
    • U košarici nema proizvoda.

1. Mogu li otkazati narudžbu?

Narudžbu možete otkazati sve dok je u statusu primljeno, to jest nekoliko minuta nakon što ste narudžbu poslali. Klikom na “Otkazujem narudžbu” narudžba će biti otkazana.

Kao kupac imate pravo odustati od narudžbe u roku od 15 dana nakon što ste robu primili. O tome nas obavijestite na adresu okknjizara@gmail.com ili na adresu OK KNJIŽARA d.o.o., Vlaška 88/1, 10000 Zagreb. Primljenu robu morate trebate nam vratiti preporučenom poštom, neoštećenu, u roku od 14 dana od dana kada ste nas obavijestili o odustajanju od narudžbe. Novac za plaćenu robu vratit ćemo Vam u roku od 30 dana od našeg zaprimanja robe. Povrat primljene robe u roku od 14 dana vrijedi kao obavijest o prekidu narudžbe te je nije potrebno dodatno slati.

Ukoliko se radi o odustajanju od narudžbe koja ne uključuje povrat robe već samo novčane uplate, uplaćeni novac vraća se kupcu u roku od 30 dana od zaprimanja zahtjeva kupca za povratom uplaćenog iznosa. Prilikom kupnje audio i video snimki nemate pravo povrata robe, osim u slučaju da je medij oštećen te ga nije moguće reproducirati

Molimo Vas da paket s robom vratite na adresu:

OK KNJIŽARA d.o.o.
Vlaška 88/1, 10000 Zagreb