• 0 Items - 0.00 (0.00 kn)
    • U košarici nema proizvoda.

Damir Šićko Alić

Damir Šićko Alić, rodom iz Srebrenice u BiH, krajem 1984. godine susreo je Boga i doživio Njegovu ljubav. Predao je svoj život Isusu Kristu i doživio istinsko biblijsko obraćenje, nakon kojeg se njegov život potpuno promijenio. Godine 1988. završio je Biblijsku školu “Riječ Života” u Uppsali u Švedskoj, te je iste godine počeo služiti kao pastor u Dubrovniku. Kasnije je započeo i druge lokalne crkve i mentorirao službenike diljem Hrvatske. Damir Šićko Alić utemeljitelj je Saveza crkava „Riječ Života“ i pastor istoimene rastuće crkve u Zagrebu. Dinamičan je propovjednik i biblijski učitelj koji s jasnoćom poučava Božju Riječ. Ima počasni doktorat iz teologije s Florida Beacon College and Seminary iz Jacksonvillea u Floridi (SAD). Prepoznavši plodove njegove službe, podizanje crkava i službenika, 2002. godine Barbara Yoder i Jim Hodges došli su u Zagreb rukopoložiti i time potvrditi Damira Šićka Alića za apostolsku službu. Na prijedlog Grega Howsa i Barbare Yoder, Damir Šićko Alić primljen je u članstvo ICAL-a (Međunarodne koalicije apostolskih vođa). Autor je preko 30 knjiga kršćanskog sadržaja, u kojima tumači biblijski nauk i iznosi osobna iskustva. Traženi je govornik u Hrvatskoj kao i u inozemstvu.

Proizvodi autora/ice

Biblija?!

4.80 (36.17 kn) 6.00 (45.21 kn)

Ova zanimljiva i intrigantna knjižica donosi neke od činjenica o najpoznatijoj i najtiskanijoj knjizi svih vremena – Bibliji. Autor odgovara na pitanja “Možemo li vjerovati Bibliji?”, “Kako možemo znati da se sadržaj Biblije nije mijenjao kroz godine?” i mnoga druga. Vjerujemo da će ova knjižica osobito značiti onima koji su do sada možda bili nepovjerljivi prema toj veličanstvenoj i posebnoj knjizi, i potaknuti ih da i sami zavire u neiscrpno bogatstvo njenog sadržaja.

Bitka za pravednost

7.50 (56.51 kn)

Dragocjena knjiga koja objašnjava stanje čovjeka bez Krista i od Boga zamišljen način čovjekovog opravdanja – pravednost je dar koji grešni čovjek prima kroz vjeru srca u Isusa Krista. Knjiga objašnjava razliku između samopravednosti kroz djela i istinske pravednosti po vjeri u Kristovu žrtvu kojom dobivamo pravo pristupa Bogu. Knjiga nudi i mnoga druga važna učenja kao što su odgovori na pitanje tko smo mi u Kristu, učenje o Duhu Svetom, Radosnoj vijesti, razlici između vjere srca i mentalne vjere, biblijskom nauku o raju i paklu i druga.

Bog koji proviđa

5.50 (41.44 kn)

Ova knjiga proučava Božje principe primanja blagoslova. Bog koji proviđa i želi da ti i ja imamo „…uvijek i u svemu sasvim dovoljno svega…“ ( 2. Korinćanima 9:8). Bog nam želi pomoći da budemo dobri kršćani, građani i poslovni ljudi. Iznad svega, želi nas učiniti dobrim upraviteljima. Kada počnemo u suradnji s Njim upravljati svojim životima, snagom, vremenom i financijama, naši kapaciteti i sposobnosti će se umnožiti.

Činiti Isusova djela

5.20 (39.18 kn) 6.50 (48.97 kn)

Knjižica je kratkog, ali vrlo dubokog i praktičnog sadržaja za sve one koji žele biti Isusovi učenici, plodonosni u svom kršćanskom životu. Teme koje knjiga obrađuje su služenje, poslanje vjernika, razumijevanje Crkve, nasljedovanje Krista.

Knjižica će čitatelju donijeti razumijevanje temeljnih istina i potaknuti ga da to znanje praktično primijeni u svom životu.

Evanđelje – radosna vijest Gospodina Isusa Krista

4.00 (30.14 kn)

Dragi prijatelji, u svom smo se dosadašnjem radu često susretali s problemom pružanja kvalitetne pomoći osobama koje su tek primile Krista ili pokazale početnu zainteresiranost. Kakvu bismo knjigu trebali dati takvoj osobi? Što bi joj moglo pomoći u razumijevanju Isusove poruke?

Obično smo savjetovali ljudima da čitaju Bibliju ili Novi zavjet, ali su se pritom ponekad pojavljivali problemi. Ljudi bi počeli čitati prva poglavlja i – odustali. Neki nisu shvaćali ono što su čitali, a drugi, nenavikli na čitanje, zaključili su kako je to za njih previše teksta.

Zbog toga smo im odlučili ponuditi “skraćenu verziju Biblije”. Čitajući ove retke, čitatelj će shvatiti u čemu se biblijska poruka razlikuje od religioznih poruka.

U želji da pridonesemo što boljem razumijevanju Svetog pisma, odabrali smo prijevod koji je blizak današnjoj generaciji. Taj je prijevod vjerodostojan u prenošenju poruke Božje Riječi i razumljiv svima koji ga žele razumjeti.

Uvjereni kako će vam ovo izdanje pomoći u vašem duhovnom napretku, želimo vam Božji blagoslov!

Iscjeljenje – kako i zašto?

4.40 (33.15 kn) 5.50 (41.44 kn)

Bilo da ste zdravi ili bolesni ova će vam knjiga pomoći da razumijete kako se suočiti sa strahom od bolesti ili sa samom bolesti. Također, pomoći će vam da razumijete svoju poziciju i pravo na zdravlje koje vam pripada po onomu što je Isus učinio za vas.

Ovo je jednostavno učenje kroz koje svatko bolestan može biti pripremljen za svoje ozdravljenje po sili Duha Svetoga.

Kako biti blagoslovljen?

3.20 (24.11 kn) 4.00 (30.14 kn)

Odlučili ste čitati knjigu o novcu. Dobro ste učinili, jer je novac jako važan. Financije imaju mnogo dublji duhovni značaj nego što to mnogi misle. Stoga je iznimno važno da duhovne osobe shvate na koji način Bog gleda na novac i što govori o njemu. Bog je stvorio i vidljivi i nevidljivi (duhovni) svijet. Kada je stvorio Zemlju i sve na njoj, zaključio je kako je sve „veoma dobro“ (Postanak 1:31). Ta se izjava odnosi na materijalni svijet. Stvorenje je vrlo dobro. Ono što ga može iskvariti jest način korištenja materijalnih dobara. To vrijedi za novac i za sve ostale materijalne blagoslove.

Ovlašteni sljedbenici, ovlašteni voditelji

6.50 (48.97 kn)

Ova knjiga na jasan način govori o mnogim zamkama, prijevarama i opasnostima koje stoje na putu da se Crkva ustroji. Teme koje obuhvaća su sljedeće:

– načini na koje Bog poziva u službu
– kako prepoznati samozvane službenike
– od čega se sastoji priprema za ulazak u službu
– što je to otpuštanje u službu
– opasnosti preranog ulaska u službu
– što je Božja vizija i kako je primiti
– kako postati kvalitetan voditelj
– moć kvalitetnih vjernika
– oslobođenje od razdijeljenosti duše
– kako prepoznati zdravu lokalnu crkvu
– je li grijeh promijeniti crkvu kada želiš primiti više.

Prava katolička vjera

4.00 (30.14 kn) 5.00 (37.67 kn)

U ovoj knjizi sadržano je puno informacija koje će pomoći čitatelju da napravi bolje odluke i primi spasenje i blagoslov, te da se priključi istinskom katoličkom vjerovanju i Crkvi. Knjiga promovira najvećeg od svih vjerskih učitelja – Isusa Krista. Neke od tema koje knjiga dotiče su spasenje i zagrobni život, idolopoklonstvo i predaja, različite vrste predaje, razlike između Katoličke i Rimokatoličke crkve. Osim mnogih biblijskih citata na koja se poziva da bi argumentirao svoja istraživanja, autor navodi i brojne citate ranocrkvenih otaca – učitelja i teologa iz prvih stoljeća Crkve.