• 0 Items - 0.00
    • U košarici nema proizvoda.

Bog koji proviđa

5.50

Ova knjiga proučava Božje principe primanja blagoslova. Bog koji proviđa i želi da ti i ja imamo „…uvijek i u svemu sasvim dovoljno svega…“ ( 2. Korinćanima 9:8). Bog nam želi pomoći da budemo dobri kršćani, građani i poslovni ljudi. Iznad svega, želi nas učiniti dobrim upraviteljima. Kada počnemo u suradnji s Njim upravljati svojim životima, snagom, vremenom i financijama, naši kapaciteti i sposobnosti će se umnožiti.

Dodir kralja Mide

8.0010.00

Jeste li ikad poželjeli da sve što dotaknete postane zlatom?

Mitski kralj Mida poželio je da sve što dotakne postane zlatom. No primivši ono što je poželio, uskoro je shvatio da ne želi ono što je dobio!

Kenneth E. Hagin proveo je gotovo sedamdeset godina u međunarodnoj službi. Često se bavio pitanjem prosperiteta za vjernike. U knjizi “Dodir kralja Mide” objašnjava da učenje koje nije u skladu s Biblijom može uzrokovati “mentalitet siromaštva” ili nezdravu usredotočenost na novac i materijalne stvari. Oboje predstavlja opasan jarak pored staze života. Kenneth E. Hagin naglašava uravnotežen biblijski pristup – treba se držati sredine puta.

Možda ste se pitali zašto nemate Božje blagoslove koje biste trebali imati. Usklađivanjem s onim što Božja Riječ kaže o novcu i prosperitetu, vidjet ćete više Božje sile u svakom području života.

Kako biti blagoslovljen?

3.204.00

Odlučili ste čitati knjigu o novcu. Dobro ste učinili, jer je novac jako važan. Financije imaju mnogo dublji duhovni značaj nego što to mnogi misle. Stoga je iznimno važno da duhovne osobe shvate na koji način Bog gleda na novac i što govori o njemu. Bog je stvorio i vidljivi i nevidljivi (duhovni) svijet. Kada je stvorio Zemlju i sve na njoj, zaključio je kako je sve „veoma dobro“ (Postanak 1:31). Ta se izjava odnosi na materijalni svijet. Stvorenje je vrlo dobro. Ono što ga može iskvariti jest način korištenja materijalnih dobara. To vrijedi za novac i za sve ostale materijalne blagoslove.

Kako živjeti u izobilju

5.206.50

Bog je oduvijek želio da Njegov narod živi u obilju. Njegovo je ime El Šadaj, što znači “više nego dovoljan”. On želi da imamo sve što nam treba, kako bismo mogli blagoslivljati druge. Stoga nas obilno blagoslivlja svim dobrima. Međutim, rijetki se kršćani usuđuju vjerovati da ih Otac želi obilno blagosloviti.

Dr. Polis na izvanredan način daje upute za ulazak i ostanak u božanskom obilju. Te podrobne i jasne smjernice mogu rasvijetliti put pred svakim vjernikom koji želi donositi obilne plodove o kojima Gospodin govori u svojoj Riječi. U razdoblju velike financijske neizvjesnosti, u kojem se svijet danas nalazi, ova knjiga nije samo dobro tempirana, već i iznimno važna.

Prepreke blagoslovima

4.00

“…On (Bog) koji nas blagoslovi svakim duhovnim blagoslovom na nebesima u Kristu.” Efežanima 1:3

Bog je u Kristu pripremio za svoju djecu mnogo dobrih stvari. Biblija te dobre stvari naziva blagoslovima. Jedno od značenja riječi blagoslov jest imati dobra obećanja. Kako bi ta obećanja iz nevidljivog područja (duha) došla u vidljivo područje (naše živote), mi se trebamo znati ispravno postaviti. Bog nas želi naučiti kako da Mu budemo poslušni da bi mogli biti blagoslovljeni.

Vjeruj da možeš

11.00

NIŠTA NE MOŽE ZAUSTAVITI ISPUNJENJE BOŽJEGA SNA ZA TVOJ ŽIVOT!

Slijediti snove nije lako! Za to nam treba mnogo ustrajnosti i snage. Moramo vjerovati u sebe, u Boga i u viziju koju nam je dao. U knjizi „Vjeruj da možeš“ Jentezen Franklin nam donosi snažnu poruku nade. Ona glasi: „Ti to možeš!“

Iznoseći svoja iskustva, ali i primjere iz života biblijskih junaka, koji su do kraja slijedili svoje snove, Franklin nam otkriva kako možemo pronaći Božju viziju za svoje živote i posvetiti se njenom ispunjenju. Čitajući ove retke, saznat ćeš što ti je potrebno kako bi pretvorio svoje snove u stvarnost.

Autor nam, između ostalog, objašnjava:
– Pet faza božanskoga sna i načine na koje možeš uspješno proći kroz svaku od njih
– Što možeš učiniti kada ti se učini da se tvoj san nikada neće ostvariti
– Na koje se načine možeš boriti za svoj san i ustrajati do njegova ispunjenja.

Ne dopusti da ti itko ukrade ono što ti je Bog objavio!