• 0 Items - 0.00
    • U košarici nema proizvoda.

Kenneth E. Hagin

Kenneth Erwin Hagin rođen je 20. kolovoza 1917. u McKinneyju, Teksas. Kao dijete bio boležljiv, patio je od deformiranog srca i neizlječive krvne bolesti. Nije se očekivalo da će preživjeti te je već u dobi od 15 godina bio vezan za postelju. U travnju 1933. tijekom dramatičnog iskustva obraćenja, izvijestio je da je umro tri puta u 10 minuta, svaki put vidjevši užase pakla, a zatim se vraćao u život. U kolovozu 1934. Kenneth je čudesno ozdravljen, podignut sa smrtnog odraza snagom Božjom i otkrivenjem vjere u Božju Riječ. Tijekom narednih nekoliko godina Isus se osam puta ukazao Haginu u vizijama koje su promijenile tijek njegove službe. Godine 1967. započeo je redovnu radijsku emisiju koja i danas traje pod nazivom "Rhema for Today". Godine 1968. Hagin je objavio prvo izdanje časopisa "The Word of Faith". Taj časopis, koji se sada izdaje devet puta godišnje, ima tiraž od preko 200 000 primjeraka. Izdavačka djelatnost koju je osnovao, Faith Library Publications, proširila je širom svijeta više od 65 milijuna primjeraka knjiga različitih autora. Faith Library Publications također je proizvela milijune audio i video nastupa. Godine 1974. Kenneth E. Hagin osnovao je ono što danas poznajemo kao Rhema Bible Training College. Škola ima kampuse diljem svijeta i i dalje se širi. Gotovo do svoje smrti, Kenneth E. Hagin je nastavio putovati i poučavati širom Sjedinjenih Američkih Država i u Kanadi vodeći kampanje "All Faiths Crusades" i druge posebne susrete. Poznat kao "otac modernog pokreta vjere", Kenneth je bio dinamični propovjednik, učitelj i prorok. Njegove pouke i knjige ispunjene su živopisnim pričama koje pokazuju Božju moć i istinu kako djeluju u njegovom životu i životima drugih. Pamtit će ga ne samo kao velikog svećenika nego i kao velikog obiteljskog čovjeka – jer mu je obitelj bila srce. Bio je prisutan u svakom važnom trenutku, spreman za razgovor, odgovore i molitvu. Bio je čovjek čiji smijeh je ispunjavao sobu pri pogledu na svoje unuke ili praunuke.

Proizvodi autora/ice

Dodir kralja Mide

8.0010.00

Jeste li ikad poželjeli da sve što dotaknete postane zlatom?

Mitski kralj Mida poželio je da sve što dotakne postane zlatom. No primivši ono što je poželio, uskoro je shvatio da ne želi ono što je dobio!

Kenneth E. Hagin proveo je gotovo sedamdeset godina u međunarodnoj službi. Često se bavio pitanjem prosperiteta za vjernike. U knjizi “Dodir kralja Mide” objašnjava da učenje koje nije u skladu s Biblijom može uzrokovati “mentalitet siromaštva” ili nezdravu usredotočenost na novac i materijalne stvari. Oboje predstavlja opasan jarak pored staze života. Kenneth E. Hagin naglašava uravnotežen biblijski pristup – treba se držati sredine puta.

Možda ste se pitali zašto nemate Božje blagoslove koje biste trebali imati. Usklađivanjem s onim što Božja Riječ kaže o novcu i prosperitetu, vidjet ćete više Božje sile u svakom području života.

Ime Isus

7.209.00

U ovoj knjizi jedan od najpoznatijih Božjih ljudi u drugoj polovici dvadesetog stoljeća otkriva nam spoznaju o snazi i vlasti u Imenu Isus. Ona vam može pomoći da uzrastete i ohrabrite se u vjeri kako biste doživjeli i vidjeli očitovanje Božje sile u svojim i tuđim životima. Radosni smo da vam možemo omogućiti čitanje dorađenog i proširenog izdanja knjige “Ime Isus” brata Kennetha E. Hagina. Vjerujemo da će vas ova knjiga ohrabriti i donijeti spoznaju koja će potaći vaš rast u vjeri.

Ispravno i pogrešno razmišljanje

3.204.00

Ono što vjerujete rezultat je vašeg razmišljanja. Ako pogrešno razmišljate, pogrešno ćete i vjerovati. Ali promišljanje nad Božjom Riječi ispravit će vaš način razmišljanja!

U knjizi “Ispravno i pogrešno razmišljanje”, Kenneth E. Hagin istražuje Sveto pismo i otkriva kako možete:
– Crpiti iz snažne povezanosti između razmišljanja, vjerovanja i ispovijedanja.
– Obnoviti vaš um i uskladiti vaše razmišljanje s Božjom Riječi.
– Naučiti razlikovati izvore vaših misli.
– Ispovijedati na ispravan način i svaki put poraziti đavla.
– Slijediti biblijske korake za hod u pobjedi na svakom području života!

Vjernikov autoritet

11.00

Imamo li autoritet za koji ne znamo, koji nismo otkrili i koji ne koristimo? Kao mladi propovjednik, Kenneth E. Hagin postavio je sebi ovo pitanje. Proučavao je ovu temu, te došao do sljedećeg zaključka: “Mi kao Crkva imamo autoritet na Zemlji koji još nismo shvatili… Nekolicina nas tek je zakoračila u taj autoritet, no prije no što se Isus vrati, veliko će se mnoštvo vjernika podići u svom autoritetu. Znat će što im pripada, te će izvršiti djelo koje Bog želi da izvrše.”

U proteklim desetljećima, preko milijun čitatelja bilo je blagoslovljeno ovom klasičnom porukom koja izgrađuje vjeru. Kenneth E. Hagin, svojim jasnim ilustrativnim stilom, koristi Božju Riječ kako bi objasnio autoritet koji pripada svakom vjerniku.

U knjizi “Vjernikov autoritet – dopunjeno izdanje” nadodani su novi sadržaji:
– Poseban predgovor Kennetha W. Hagina, sina Kennetha E. Hagina
– Biografski pregled “Život i ostavština Kennetha E. Hagina”
– Četiri dodatne poruke o autoritetu kojeg vjernici imaju zbog svoje pozicije u Kristu
– Foto galerija koja kronološki bilježi život i službu Kennetha E. Hagina