• 0 Items - 0.00
    • U košarici nema proizvoda.

Božje sada za tvoj život

7.50

Već sada možeš ispuniti svoju svrhu i sudbinu! Bog ima predivan cilj za svaki život, ali mnogi će kršćani umrijeti bez spoznaje o svemu što je Bog pripremio za njih. Zašto je tako brojnim vjernicima uskraćen božanski poziv? Je li naša jedina nada da će se potpuni Božji plan za nas ostvariti tek u vječnosti? Što je s našom svrhom i ciljem dok smo na planetu Zemlja?

U knjizi “Božje SADA za tvoj život” Chuck Pierce i Rebecca Wagner Sytsema nude praktične odgovore pomoću kojih ćeš doseći svoj puni potencijal i koji mogu promijeniti tvoj život. Ova je knjiga bogata svježim odgovorima za pronalaženje Božjih uputa za tvoj život, tvoju obitelj i teritorij.

Saznaj kako nadvladati pustoš, kako se obračunati s odgađanjem Božjih obećanja koja su ti dana, kako razumjeti i djelovati na temelju osobnoga proročanstva i kako se pokrenuti u Božjem sada. Dok čitaš, razumjet ćeš kako pokrenuti puninu i svrhu, dosegnuti novu nadu i uvjeriti se da najbolje tek dolazi!

Izvan svetišta

5.206.50

Sadržaj ove knjige nastao je spajanjem dijelova T. L. Osbornovih knjiga “Outside The Sanctuary” (“Izvan svetišta”) i “Soulwinning” (“Zadobivanje duša”). Knjiga govori o važnosti i odgovornosti svakog pojedinca da se ispruži izvan svog mjesta bogoštovlja prema ljudima u potrebi koji ne poznaju Božju ljubavnu poruku – plan spasenja po Isusu Kristu. Autor stavlja naglasak na važnost osobnog svjedočenja svakog vjernika na mjestima gdje se nalazi, ljudima koji ga okružuju. Osvješćuje u nama istinu da “Krist nevjernicima može govoriti samo kroz nas. Mi smo Njegov glas, Njegove ruke, Njegove noge – Njegovo Tijelo”; kao i da “grešnici ne idu u crkvu – kršćani moraju otići k njima tamo gdje oni jesu, a to je IZVAN SVETIŠTA.” Ovo je knjiga koju bi trebao pročitati svaki pastor, službenik i vjernik. Vjerujemo da će vas nadahnuti i ohrabriti u zadobivanju duša za Isusa Krista i u širenju Božjeg kraljevstva.

Kada Bog govori

6.408.00

Je li moguće da vam je Bog već govorio, no da niste prepoznali Njegov glas? Možda ste u svom duhu nešto osjetili ili vam je Gospodin progovorio po nekom biblijskom stihu. Možda vam je dao proročki san. Vrlo je vjerojatno da vam se to već dogodilo, jer nam Bog danas govori na mnogo različitih načina. Budući da smo stvoreni, kako bismo komunicirali s Njim, svatko od nas može čuti Njegov glas, upoznati Ga i shvatiti Njegovu volju za svoj život. Chuck Pierce i Rebecca Wagner Sytsema objašnjavaju nam na koje načine možemo primiti riječ od Gospodina, protumačiti snove i viđenja te djelovati na temelju primljenog otkrivenja, ostvarujući planove koje Bog ima za naše živote.

Vjeruj da možeš

11.00

NIŠTA NE MOŽE ZAUSTAVITI ISPUNJENJE BOŽJEGA SNA ZA TVOJ ŽIVOT!

Slijediti snove nije lako! Za to nam treba mnogo ustrajnosti i snage. Moramo vjerovati u sebe, u Boga i u viziju koju nam je dao. U knjizi „Vjeruj da možeš“ Jentezen Franklin nam donosi snažnu poruku nade. Ona glasi: „Ti to možeš!“

Iznoseći svoja iskustva, ali i primjere iz života biblijskih junaka, koji su do kraja slijedili svoje snove, Franklin nam otkriva kako možemo pronaći Božju viziju za svoje živote i posvetiti se njenom ispunjenju. Čitajući ove retke, saznat ćeš što ti je potrebno kako bi pretvorio svoje snove u stvarnost.

Autor nam, između ostalog, objašnjava:
– Pet faza božanskoga sna i načine na koje možeš uspješno proći kroz svaku od njih
– Što možeš učiniti kada ti se učini da se tvoj san nikada neće ostvariti
– Na koje se načine možeš boriti za svoj san i ustrajati do njegova ispunjenja.

Ne dopusti da ti itko ukrade ono što ti je Bog objavio!