• 0 Items - 0.00 (0.00 kn)
    • U košarici nema proizvoda.

Rebecca Wagner Sytsema

Rebecca Wagner Sytsema trenutno obnaša dužnost direktorice udruge "Children of Destiny" te radi kao slobodna autorica i urednica. Živi na Floridi sa svojim suprugom Jackom i njihova tri sina.

Proizvodi autora/ice

Božje sada za tvoj život

7.50 (56.51 kn)

Već sada možeš ispuniti svoju svrhu i sudbinu! Bog ima predivan cilj za svaki život, ali mnogi će kršćani umrijeti bez spoznaje o svemu što je Bog pripremio za njih. Zašto je tako brojnim vjernicima uskraćen božanski poziv? Je li naša jedina nada da će se potpuni Božji plan za nas ostvariti tek u vječnosti? Što je s našom svrhom i ciljem dok smo na planetu Zemlja?

U knjizi “Božje SADA za tvoj život” Chuck Pierce i Rebecca Wagner Sytsema nude praktične odgovore pomoću kojih ćeš doseći svoj puni potencijal i koji mogu promijeniti tvoj život. Ova je knjiga bogata svježim odgovorima za pronalaženje Božjih uputa za tvoj život, tvoju obitelj i teritorij.

Saznaj kako nadvladati pustoš, kako se obračunati s odgađanjem Božjih obećanja koja su ti dana, kako razumjeti i djelovati na temelju osobnoga proročanstva i kako se pokrenuti u Božjem sada. Dok čitaš, razumjet ćeš kako pokrenuti puninu i svrhu, dosegnuti novu nadu i uvjeriti se da najbolje tek dolazi!

Kada Bog govori

6.40 (48.22 kn) 8.00 (60.28 kn)

Je li moguće da vam je Bog već govorio, no da niste prepoznali Njegov glas? Možda ste u svom duhu nešto osjetili ili vam je Gospodin progovorio po nekom biblijskom stihu. Možda vam je dao proročki san. Vrlo je vjerojatno da vam se to već dogodilo, jer nam Bog danas govori na mnogo različitih načina. Budući da smo stvoreni, kako bismo komunicirali s Njim, svatko od nas može čuti Njegov glas, upoznati Ga i shvatiti Njegovu volju za svoj život. Chuck Pierce i Rebecca Wagner Sytsema objašnjavaju nam na koje načine možemo primiti riječ od Gospodina, protumačiti snove i viđenja te djelovati na temelju primljenog otkrivenja, ostvarujući planove koje Bog ima za naše živote.