• 0 Items - 0.00
    • U košarici nema proizvoda.

Božji štitonoša

8.00

U današnje su vrijeme pojmovi odanosti i vjernosti gotovo zaboravljeni. U starozavjetno su doba to bile osobine štitonoša. Pravi je štitonoša bio posvećen i vjeran voditelju kojem je služio. Štitonoše su ulazili u službu zahvaljujući svojoj odanosti, poštenju i hrabrosti. U knjizi autor na jednostavan način objašnjava zbog čega bi svi kršćani trebali poznavati i primjenjivati načela te službe.

Činiti Isusova djela

5.206.50

Knjižica je kratkog, ali vrlo dubokog i praktičnog sadržaja za sve one koji žele biti Isusovi učenici, plodonosni u svom kršćanskom životu. Teme koje knjiga obrađuje su služenje, poslanje vjernika, razumijevanje Crkve, nasljedovanje Krista.

Knjižica će čitatelju donijeti razumijevanje temeljnih istina i potaknuti ga da to znanje praktično primijeni u svom životu.

Ovlašteni sljedbenici, ovlašteni voditelji

6.50

Ova knjiga na jasan način govori o mnogim zamkama, prijevarama i opasnostima koje stoje na putu da se Crkva ustroji. Teme koje obuhvaća su sljedeće:

– načini na koje Bog poziva u službu
– kako prepoznati samozvane službenike
– od čega se sastoji priprema za ulazak u službu
– što je to otpuštanje u službu
– opasnosti preranog ulaska u službu
– što je Božja vizija i kako je primiti
– kako postati kvalitetan voditelj
– moć kvalitetnih vjernika
– oslobođenje od razdijeljenosti duše
– kako prepoznati zdravu lokalnu crkvu
– je li grijeh promijeniti crkvu kada želiš primiti više.

Pozvan od Boga

8.0010.00

Bog te odabrao! Što ćeš sljedeće učiniti?

Bog je pozvao tebe i sve druge vjernike da dijelite istinu da je On kroz Krista pomirio sebe sa svijetom. Osim toga, Bog te stvorio i izabrao da učiniš nešto korisno u Tijelu Kristovom, bilo to za propovjedaonicom ili ne. Ali kako ćeš s mjesta na kojem se sad nalaziš dospjeti onamo gdje te Bog želi?

U knjizi “Pozvan od Boga”, Kenneth Hagin Jr. obraća se onima koje je Bog pozvao da predaju svoj život Njegovoj službi i onima koji žele dublje razumijevanje onoga što služba obuhvaća. Pastor Hagin Jr. dijeli biblijske principe i crpi iz bogatstva informacija koje je stekao u gotovo 50 godina službe, kako bi objasnio što znači biti pozvan od Boga. Što god bio tvoj poziv u životu – bilo da si pozvan da propovijedaš, da budeš dio pomoćnog osoblja ili vjeran član crkve – knjiga “Pozvan od Boga” pomoći će ti da shvatiš svoj poziv i opremiti te za uspjeh u službi Gospodinu!

Pastor Hagin Jr. pokriva teme poput:
– Priprema za službu
– Sluga ili plaćenik: koji je tvoj motiv?
– Uvjeti učinkovitosti
– Zaštiti svoju obitelj
– Što je uspjeh u službi?

Vlast, vjernost, crkva

7.50

Ovo je jedinstvena knjiga na hrvatskom kršćanskom području. Ona zadire u tematiku o kojoj se vrlo malo govori na našim prostorima. Činjenica je da gotovo sve crkve u Hrvatskoj imaju prezbiterski (kolektivni) način vodstva. Voditelji lokalnih (mjesnih) crkava i denominacija uglavnom ne djeluju samostalno, već ovise o suglasnosti svojih prezbiterija ili crkvenih starješina. Osobe koje nemaju pravo donositi konačne odluke, ne mogu biti odgovorne. Odgovornost dolazi s pravom na odlučivanje. Budući da je u mnogim crkvama na snazi kolektivno odlučivanje, ne zna se koga treba prozvati zbog neučinkovitog djelovanja službi i zajednica. Usprkos mogućim negativnim komentarima, ova će knjiga zasigurno donijeti mnogo jasnoće i otkrivenja, te će biti od velike koristi voditeljima koje će Gospodin podizati u našoj zemlji.