• 0 Items - 0.00
    • U košarici nema proizvoda.

Daleko od Rima, bliže Bogu

6.50

Trinaest svjedočanstava obraćenih svećenika (u originalu ih je pedeset), preuzetih iz knjige Far from Rome, Near to God, jasno pokazuju kako nam ni religija, niti sakramenti, niti predanost crkvenoj organizaciji ne mogu donijeti mir, niti nas uvesti u istinski odnos s Bogom.

“Ako, dakle, tko želi ići za mnom… neka me slijedi! Tko, naime, hoće sačuvati svoj život, izgubit će ga… Što, dakle, koristi čovjeku ako dobije cijeli svijet, a izgubi svoj život? Što li može dati čovjek kao otkupninu za svoj život? Tko se postidi mene i mojih riječi pred ovim preljubotvornim i grešnim naraštajem, toga će se i Sin Čovječji postidjeti kada dođe u slavi svoga Oca sa svetim anđelima” (Marko 8:34-38)

Sloboda od duha religije

8.00

Duh religije sastoji se od staromodnih tradicija i zastarjelih praksi koje je naš neprijatelj stvorio, kako bi zadržao kršćane i Crkvu u stanju stagniranja, te spriječio njihovo prihvaćanje promjena na koje ih Duh Sveti potiče.

Iako toga nismo svjesni, taj duh ostvaruje veliki nadzor nad mislima i dušama ljudi. Očitovao se i u životima farizeja koji nisu prepoznali Kristov prvi dolazak na zemlju. Taj duh i danas djeluje na tako lukave načine, da nismo uvijek svjesni njegovog utjecaja. Kršćani, koje je prevario, vjeruju kako ih vodi Bog, a ne – duh religije.

Samo ako prepoznamo obilježja ove “krivotvorene” religije, moći ćemo se otvoriti promjeni koju Duh Sveti želi ostvariti u našim životima i u Crkvi. Priključimo se, stoga, C. Peteru Wagneru i drugim snažnim kršćanskim voditeljima u njihovu razotkrivanju mračnoga djelovanja duha religije.

Knjiga “Sloboda od duha religije” izvrsno je štivo u kojem će uživati svatko tko želi vidjeti nezaustavljivo širenje Kraljevstva Božjeg u današnje vrijeme.