• 0 Items - 0.00
    • U košarici nema proizvoda.

Crkva koja se mijenja

8.50

IMAŠ LI VIZIJU KRALJEVSTVA?

Kao nastavak knjige Churchquake! (Potres crkve, op. prev.), koja revolucionizira crkvenu reformaciju, “Crkva koja se mijenja” osvjetljava ono što se upravo događa po sili Duha Svetoga i ne ostavlja ravnodušnim. C. Peter Wagner točno pokazuje kako možeš sudjelovati u ostvarenju Božjega Kraljevstva na zemlji po crkvi u drugom apostolskom dobu.

Crkva se prilagodila Božjem naumu za veliku žetvu, ali da bi se Božja volja ostvarila na zemlji, moramo prepoznati njezinu svrhu i udružiti svoje djelovanje kako bismo je ostvarili. Možda se u nama pojavi osjećaj inferiornosti u odnosu na tu shemu, ali ako – jednako kao možda Calvin ili Luther s protestantskom reformacijom – zajednički podupremo ono što Bog danas čini u svijetu, možemo postići golem utjecaj. Ova nova vizija nadilazi denominacijske barijere i upućuje poziv pojedincu i zajednicama da se pridruže ostvarenju krajnjega Božjeg cilja.

Budi graditelj povijesti i prihvati Božji poziv na radikalnu promjenu!

Reformacija u HR i BiH

5.00

Ova knjiga predstavlja kratak i jasan pregled informacija o ranijim reformatorima, reformaciji u 16. stoljeću, te važnim osobama koje su sudjelovale u širenju tog pokreta u Hrvatskoj i BiH. Među ostalim iznosi kako se reformacija širila Slavonijom, Istrom, Međimurjem, kako su njezina sjedišta bili Varaždin i Karlovac, te koja su poznata hrvatska imena bila pristaše i protivnici reformacije.

Upravitelji povijesti

6.50

Ova je knjiga vrijedan doprinos izučavanju djelovanja Duha Svetoga kroz povijest. Autor naglašava da je reformacija trajni proces i da se Crkva Kristova treba uvijek reformirati.

Ono što su reformatori 16. stoljeća započeli nastavio je John Wesley i drugi tijekom 18. i 19. stoljeća, da bi u 20. stoljeću Bog podigao pentekostalni pokret koji je ponovno stavio naglasak na djelovanje Duha Svetoga.