• 0 Items - 0.00
    • U košarici nema proizvoda.

Činiti Isusova djela

5.206.50

Knjižica je kratkog, ali vrlo dubokog i praktičnog sadržaja za sve one koji žele biti Isusovi učenici, plodonosni u svom kršćanskom životu. Teme koje knjiga obrađuje su služenje, poslanje vjernika, razumijevanje Crkve, nasljedovanje Krista.

Knjižica će čitatelju donijeti razumijevanje temeljnih istina i potaknuti ga da to znanje praktično primijeni u svom životu.

Crkva koja se mijenja

8.50

IMAŠ LI VIZIJU KRALJEVSTVA?

Kao nastavak knjige Churchquake! (Potres crkve, op. prev.), koja revolucionizira crkvenu reformaciju, “Crkva koja se mijenja” osvjetljava ono što se upravo događa po sili Duha Svetoga i ne ostavlja ravnodušnim. C. Peter Wagner točno pokazuje kako možeš sudjelovati u ostvarenju Božjega Kraljevstva na zemlji po crkvi u drugom apostolskom dobu.

Crkva se prilagodila Božjem naumu za veliku žetvu, ali da bi se Božja volja ostvarila na zemlji, moramo prepoznati njezinu svrhu i udružiti svoje djelovanje kako bismo je ostvarili. Možda se u nama pojavi osjećaj inferiornosti u odnosu na tu shemu, ali ako – jednako kao možda Calvin ili Luther s protestantskom reformacijom – zajednički podupremo ono što Bog danas čini u svijetu, možemo postići golem utjecaj. Ova nova vizija nadilazi denominacijske barijere i upućuje poziv pojedincu i zajednicama da se pridruže ostvarenju krajnjega Božjeg cilja.

Budi graditelj povijesti i prihvati Božji poziv na radikalnu promjenu!

Ovlašteni sljedbenici, ovlašteni voditelji

6.50

Ova knjiga na jasan način govori o mnogim zamkama, prijevarama i opasnostima koje stoje na putu da se Crkva ustroji. Teme koje obuhvaća su sljedeće:

– načini na koje Bog poziva u službu
– kako prepoznati samozvane službenike
– od čega se sastoji priprema za ulazak u službu
– što je to otpuštanje u službu
– opasnosti preranog ulaska u službu
– što je Božja vizija i kako je primiti
– kako postati kvalitetan voditelj
– moć kvalitetnih vjernika
– oslobođenje od razdijeljenosti duše
– kako prepoznati zdravu lokalnu crkvu
– je li grijeh promijeniti crkvu kada želiš primiti više.

Prijateljska vatra

6.00

Što je to prijateljska vatra? U ratu taj pojam podrazumijeva otvaranje paljbe na vlastite postrojbe ili opremu. U tim situacijama vojska ranjava ili ubija svoje vojnike te uništava vlastitu vojnu opremu. Prijateljska vatra najčešće izbija zato što vojnici imaju pogrešne informacije. Isto se ponekad događa i među kršćanima koji imaju krive informacije. Oni ranjavaju ili ubijaju svoju duhovnu braću i sestre, boreći se protiv onoga što Bog čini.

Vjerujem da je svaki kršćanin svjestan da ne smijemo ranjavati i ubijati braću i sestre niti se boriti protiv onoga što Bog čini. Pavlov židovski učitelj Gamalijel bio je svjestan toga. No, Pavao to neko vrijeme nije znao. Ovo je vrlo važna knjiga za svakoga kršćanina. Ona nam pomaže prepoznati djelovanje koje nas može lišiti nebeske nagrade te nas potiče da ga odbacimo. Gospodin želi da činimo dobro, a ne zlo.