• 0 Items - 0.00
    • U košarici nema proizvoda.

Estera – post sile, akcije i oslobođenja

6.50

Njeno ime simbolizira sve što je lijepo. Čitajući ovu knjigu, upoznat ćeš ženu snažnoga karaktera i velike odlučnosti, koja se spremno suočava sa svakom vrstom iskušenja. Kraljica, koja posti tri dana i tri noći, kako bi spasila svoj narod…

Dok čitamo o običajima drevnih naroda, njihove nam životne priče postaju stvarne. I ti možeš imati svoju priču o oslobođenju i blagoslovu. Jesi li ikada bio na Esterinom postu? Ako se boriš s problemima, koje ne možeš riješiti, pročitaj ovu knjigu i pokušaj postiti na Esterin način. Promjene koje ćeš doživjeti, zapanjit će te.

I govore drugim jezicima

4.50

Isus je rekao da će govor drugim jezicima pratiti one koji budu vjerovali (Marko 16:17-18). Kroz osobnu priču autora ove knjige čitatelj može otkriti svu silu tog obećanja koje i danas vrijedi.

Novinar John L. Sherrill temeljito je istražio ne samo što Biblija piše o fenomenu govorenja drugim jezicima, već i o njegovoj pojavi kroz povijest i u današnje vrijeme. Iznosi brojne zanimljive priče iz života onih koji imaju taj dar, kao i činjenice vezane uz njega.