• 0 Items - 0.00
    • U košarici nema proizvoda.

Sergine Snanoudj

Sergine i njezin suprug Andre Snanoudj u mnogo su navrata služili u afričkim zemljama (Kongo,Burkina Faso, Obala Bjelokosti), kao i u zemljama Istočne Europe. Njihovu službu prate oslobođenja i iscjeljenja. Osnivatelji su službe Impact of Full Gospel sa sjedištem u Panassacu, Francuska. Svoju su službu proširili na evangelizaciju putem televizijskih emisija. Poznati su po snažnoj ljubavi prema Izraelu i židovskom narodu. Autori su nekoliko knjiga.

Proizvodi autora/ice

Estera – post sile, akcije i oslobođenja

6.50

Njeno ime simbolizira sve što je lijepo. Čitajući ovu knjigu, upoznat ćeš ženu snažnoga karaktera i velike odlučnosti, koja se spremno suočava sa svakom vrstom iskušenja. Kraljica, koja posti tri dana i tri noći, kako bi spasila svoj narod…

Dok čitamo o običajima drevnih naroda, njihove nam životne priče postaju stvarne. I ti možeš imati svoju priču o oslobođenju i blagoslovu. Jesi li ikada bio na Esterinom postu? Ako se boriš s problemima, koje ne možeš riješiti, pročitaj ovu knjigu i pokušaj postiti na Esterin način. Promjene koje ćeš doživjeti, zapanjit će te.