• 0 Items - 0.00
    • U košarici nema proizvoda.

Daleko od Rima, bliže Bogu

6.50

Trinaest svjedočanstava obraćenih svećenika (u originalu ih je pedeset), preuzetih iz knjige Far from Rome, Near to God, jasno pokazuju kako nam ni religija, niti sakramenti, niti predanost crkvenoj organizaciji ne mogu donijeti mir, niti nas uvesti u istinski odnos s Bogom.

“Ako, dakle, tko želi ići za mnom… neka me slijedi! Tko, naime, hoće sačuvati svoj život, izgubit će ga… Što, dakle, koristi čovjeku ako dobije cijeli svijet, a izgubi svoj život? Što li može dati čovjek kao otkupninu za svoj život? Tko se postidi mene i mojih riječi pred ovim preljubotvornim i grešnim naraštajem, toga će se i Sin Čovječji postidjeti kada dođe u slavi svoga Oca sa svetim anđelima” (Marko 8:34-38)

Katolicizam

6.00

Richard Peter Bennet rođen je u pobožnoj rimokatoličkoj obitelji u Dublinu u Irskoj. U mladosti je pohađao isusovačku školu i školovao se za svećenika dominikanskog reda. Svih dvadeset godina službe u rimokatoličkoj crkvi Bog ga je pozivao u svoju Riječ.

Konačno se Richard odazvao i doživio otkrivenje o spasonosnoj Božjoj milosti. Napustio je rimokatočku službu i osnovao evangelizatorsku po kojoj istina o Božjem planu spasenja dolazi u živote ljudi diljem svijeta.

Ova je knjiga tek šest izabranih poglavlja od sveukupno sedamnaest koliko originalno djelo sadrži. Navedena se poglavlja osvrću na najvažnija učenja Rimokatoličke Crkve, te ih razmatraju u svjetlu Svetog pisma. Glavna svrha ove knjige zapravo je iznošenje istine o Bogu i spasenju, jer poznavanje istine pomaže ljudima da se odreknu krivih učenja i vjerovanja koja ih drže zarobljenima u pogrešnoj odanosti religioznim institucijama.

Prava katolička vjera

4.005.00

U ovoj knjizi sadržano je puno informacija koje će pomoći čitatelju da napravi bolje odluke i primi spasenje i blagoslov, te da se priključi istinskom katoličkom vjerovanju i Crkvi. Knjiga promovira najvećeg od svih vjerskih učitelja – Isusa Krista. Neke od tema koje knjiga dotiče su spasenje i zagrobni život, idolopoklonstvo i predaja, različite vrste predaje, razlike između Katoličke i Rimokatoličke crkve. Osim mnogih biblijskih citata na koja se poziva da bi argumentirao svoja istraživanja, autor navodi i brojne citate ranocrkvenih otaca – učitelja i teologa iz prvih stoljeća Crkve.