• 0 Items - 0.00
    • U košarici nema proizvoda.

Ron McIntosh

Ron McIntosh je međunarodni govornik, autor i konzultant mnogim crkvama i organizacijama. Njegove poruke o vođenju i produktivnosti čule su se širom svijeta. On je predsjednik organizacije Ron McIntosh Ministries i I.M.P.A.C.T.-a, službe za vođenje i konzultacije. Bivši je izvršni direktor Victory Bible Collegea u Tulsiju, Oklahomi i bivši pastor kampusa Oral Roberts University. Ron je autor četiri knjige, uključujući bestselere poput "The Greatest Secret" i "Quest for Revival". Ron je član nekoliko odbora, uključujući Impact Productions. Bio je gost u više televizijskih emisija i ima dar za otkrivanje principa vođenja, produktivnosti i djelovanja Duha Božjeg ovoj generaciji. Ronova jedinstvena kombinacija uvida i praktične primjene inspirira ljude da pronađu život koji su rođeni živjeti. Ron je magistrirao kršćansku edukaciju i teologiju (Master of Divinity) na Oral Roberts University. On i njegova supruga Judy žive u Tulsiju, Oklahomi i ponosni su roditelji troje djece.

Proizvodi autora/ice

U potrazi za probuđenjem

8.50

Autor se pojedinačno osvrće na velika probuđenja devetnaestog i dvadesetog stoljeća s namjerom da pomogne čitateljima da se pripreme na sljedeći veliki pokret Duha Svetoga.

Knjiga govori o pokretima probuđenja i službama njegovih nositelja poput Charlesa Parhama, Williama Seymoura, Johna. G. Lakea, Smitha Wiggleswortha, Aimee Semple-McPherson, Kathryn Kuhlman i drugih. Pritom daje smjernice koje nam pomažu da ispravno odgovorimo Bogu u vremenu koje dolazi.