• 0 Items - 0.00
    • U košarici nema proizvoda.

Paola Starčić

Paola Starčić predala je svoj život Isusu Kristu krajem 1996. g. Otada je aktivno uključena u širenje Radosne vijesti o svom Spasitelju u darovima i sposobnostima koji su joj povjereni. Za sebe kaže: „Sve dugujem Isusu.“ Dio je crkvene obitelji "Riječ Života" u Zagrebu.

Proizvodi autora/ice

Svjedočanstva o Božjoj dobroti

6.408.00

Svjedočanstva o Božjoj dobroti grupirana su u četiri cjeline: iscjeljenje, oslobođenje, obnova obitelji i financijski uspjeh. Naš Gospodin Isus Krist isti je jučer, danas i zauvijek će biti isti. Ono što je učinio u životima ovih ljudi, želi učiniti i u tvom životu!

Trebaš iscjeljenje? I Tamara ga je trebala, no onda se dogodilo čudo: “Doktor me pripremao za pregled i opisivao mi tijek predstojeće operacije. Ali kada je počeo kontrolirati moje stanje na ultrazvuku – ostao je bez riječi. Zbunio se i rekao je da su ciste nestale i da su se osušile u korijenu…”

Želiš biti slobodan? Bojan je želio prestati pušiti: “Zlih navika i poroka ne možemo se riješiti u svojoj sili i snazi! Zavapio sam Bogu: „Ne mogu u svojoj snazi. Ali ako mi Ti, Isuse pomogneš najsićušnijim djelićem Tvoje snage, ja više nikada neću pušiti!“ Iako sam pušio četrdeset godina, već treći dan nakon molitve – bio sam totalni nepušač.”

Ili želiš zacijeliti emocionalne rane? Znaj: “Nitko nije pošteđen emocionalnih povreda. Svatko od nas je u životu doživio bol koju su mu namjerno ili nenamjerno nanijeli naši bližnji ili okolina. No, povrede koje doživimo kao djeca, na neki način ostanu duboko ukorijenjene u nama. Kroz njih đavao ima pristup u nečiji život. Tako je i korijen odbačenosti koji je postojao u meni, sezao još prije mog rođenja.”

Depresivan si? I on je bio, ali: “Obećanje o tome da će mi se život promijeniti ukoliko ustrajem se ispunilo! Bog me oslobodio PTSP-a! Danas živim bez lijekova i imam samopouzdanje. Slobodan sam od depresije! Više nisam ovisnik o alkoholu i tabletama!”

Čezneš za obnovom braka? I Vinka je čeznula za tim: “Dok smo pili poslijepodnevnu kavu, Bog mi je rekao da svoga supruga počnem gledati Njegovim očima, da molim za njega. Od tog se dana sve promijenilo.”

Boriš se s financijama svaki mjesec? Ohrabri se: “Bog nam može dati ideje i proizvode koji će ljudima uistinu poboljšati život, a naš financijski blagoslov tada može biti uistinu obilan.”