• 0 Items - 0.00
    • U košarici nema proizvoda.

Bengt Wedemalm

Bengt Wedemalm bio je dinamičan švedski propovjednik Evanđelja koji je služio u više od 60 zemalja svijeta. Bio je poznat po tome da je često putovao u područja koja nisu čula poruku Radosne vijesti o Isusu Kristu. Na mjestima gdje je služio ostvarivao je velike duhovne proboje, a darovi Duha Svetoga snažno su se očitovali. Bio je vrlo odvažan u svojoj vjeri u Krista, kome je svim srcem služio.

Proizvodi autora/ice

U službi Njegova veličanstva

6.007.50

“Čitajući ovu knjigu, steći ćete uvid u načine na koje Gospodin djeluje u osobi koja Mu služi. Neki će vas se događaji snažno dojmiti i osnažiti vašu vjeru. Poznavao sam Bengta dugo godina. Njegov pozitivan i ozbiljan odaziv Božjem pozivu uvijek me iznova ohrabri. Gospodin nas poziva u pobjede u svim situacijama u kojima se nađemo! Bog djeluje po određenim ljudima, kako bi nam pomogao da postignemo svoju sudbinu. Bengt je bio takva osoba u mojem životu. Njegova su vjera i hrabrost mnoge od nas potaknule da slijedimo njegov primjer. Bio je blagoslovljen mnogim doživljajima o kojima je kasnije svjedočio. Njegova su nas svjedočanstva ohrabrivala i raspirivala vjeru u nama. Služio je u duhu proboja, a njegova vjera za ostvarenje duhovnih proboja oduvijek me snažno nadahnjivala u mom služenju Gospodinu. Siguran sam da će ova knjiga biti nadahnuće mnogim čitateljima.”

Damir Šićko Alić, pastor crkve “Riječ Života”, Zagreb

U službi velikoga Kralja

8.00

„Služio sam u više od 60 zemalja, ne samo jednom već redovno. Ispružio sam se prema milijunima ljudi s prekrasnim Evanđeljem Isusa Krista. Bio sam prvi propovjednik koji je došao u neke zemlje u kojima nije bilo znakova kršćanstva, a danas su tamo podignute crkve. Sve je to po Njegovoj milosti i sili. Sva slava pripada Njemu, ništa meni. Iskusio sam progonstvo, teškoće i ozbiljne opasnosti zajedno s čudesnim avanturama. Više puta bilo je pokušaja da me ubiju. U mnogim sam nacijama bio na crnoj listi zbog Evanđelja. Bio sam uhićen, pretučen, kamenovan, imao sam anđeoske posjete i vidio nadnaravna iscjeljenja i čudesa.”

O svemu ovome možete pročitati u autobiografskoj knjizi švedskog evangelizatora Bengta Wedemalma „U službi velikoga Kralja”, koja je nastavak prve autobiografske knjige „U službi Njegova veličanstva”. Knjiga opisuje čudesna i značajna iskustva ovog Božjeg sluge i čita se u jednom dahu.