• 0 Items - 0.00 (0.00 kn)
    • U košarici nema proizvoda.

Tim za slavljenje "Riječ Života"

Tim za slavljenje "Riječ Života" je vokalno instrumentalni sastav unutar crkve Riječ Života koji uglavnom okuplja pjevače i glazbenike amatere, čiji su životi promijenjeni porukom Radosne vijesti o Isusu Kristu. Zbog osobnog odnosa s Bogom i iskustvenog poznavanja Njegove veličine i dobrote, izvedbe ovog sastava zrače intenzitetom, oduševljenjem, radošću i zahvalnošću. Kroz više od dva desetljeća ovaj je tim snimio dvadesetak glazbenih albuma i nastupio na brojnim manifestacijama.

Proizvodi autora/ice

Ti dolaziš

13.00 (97.95 kn)

Ovo je prvi album tima za slavljenje “Riječ Života” kompletno u vlastitoj produkciji. Svaki pokret Duha ima svoje pjesme i glazbeni izričaj. Jedanaest pjesama domaćih autora uvest će vas u snažno slavljenje i obožavanje Boga.

O naslovnoj pjesmi: “Jednu večer, ja vjerujem, Gospodin me potaknuo na molitvu. Na kraju molitve došli su mi ovi stihovi kao jedan poziv od Boga: ‘Samo me nastavi slaviti, a ja ću čuda činiti! Nek dižu se pjesme hvale, nek tvoja me usta slave. Jer ja dolazim, na krilima slavljenja letim, moja čuda blizu su – ja prebivam u slavljenju!'” – Marija Alić.