iapac.to breitling navitimer replica
Vaša košarica je praznaU službi nade već 50 godina

dr. David Yonggi Cho

Kako je Bog oblikovao dr. Choa i njegovu Službu nade

„Gledao sam u oči ljudima iz gradića Daejo-donga koji su se sastajali u trošnom i starom crkvenom šatoru. Vidio sam samo patnju, glad, bolest, beznađe i bespomoćnost, ali u svojim mislima vidio sam ih kao prekrasne Božje ljude. Moje se srce zapalilo ljubavnom iskrom koja je prerasla u plamen želje da se njihova srca ispune nadom kroz podučavanje o Bogu, Isusu Kristu i Duhu Svetom“ (dr. David Yonggi Cho).

Dr. Cho već godinama provodi ovu viziju trudeći se ljudima donijeti nadu, te izgraditi crkvu koja je postala najveća na svijetu. Bog ga je poučio da se ne uzda u sebe, već da u potpunosti ovisi o Duhu Svetom. Kad se uzdao u Duha Svetog, uspijevao je; kad se nije pouzdavao, nije uspijevao. U ovoj knjizi dr. Cho jasno i jednostavno, otvoreno i iskreno iznosi svoja iskušenja i sumnje, neuspjehe i uspjehe, te kako je Duh Sveti bio s njim u svakoj od tih situacija.

Sam je napisao: „Duh Sveti nas već 50 godina osposobljava za pomoć potrebitima i pružanje nade onima koji su ju izgubili. Osposobio nas je za izgradnju najveće crkve na svijetu na čast i slavu Bogu Ocu, našem Gospodinu Isusu Kristu i blagoslovljenom Duhu Svetom.“

Dr. David Yonggi Cho je pastor crkve Yoido Full Gospel Central Church u Seulu, Južna Koreja. Ova crkva broji više od 730.000 članova koji su uključeni u više od 25.000 kućnih grupa. Dr. Cho je poznati govornik i autor. Napisao je brojne bestselere uključujući: The Fourth Dimension Volumes 1&2, Successful Home Cell Groups, Solving Life’s Problems i 4th Dimensonal Living in a 3 Dimensional World i druge. U svibnju 2008. obilježio je pedesetu obljetnicu u kršćanskoj službi.

45,00 Kn.


Količina: kom..


   |   Povratak
123movie