iapac.to breitling navitimer replica
Vaša košarica je praznaSvjedočanstva o Božjoj dobroti

Paola Starčić

Svjedočanstva o Božjoj dobroti grupirana su u četiri cjeline: Iscjeljenje, Oslobođenje, Obnova obitelji i Financijski uspjeh. Naš Gospodin Isus Krist isti je jučer, danas i zauvijek će biti isti. Ono što je učinio u životima ovih ljudi, želi učiniti i u tvom životu!

Trebaš iscjeljenje? I Tamara ga je trebala, no onda se dogodilo čudo: “Doktor me pripremao za pregled i opisivao mi tijek predstojeće operacije. Ali kada je počeo kontrolirati moje stanje na ultrazvuku - ostao je bez riječi. Zbunio se i rekao je da su ciste nestale i da su se osušile u korijenu...”

Želiš biti slobodan? Bojan je želio prestati pušiti: “Zlih navika i poroka ne možemo se riješiti u svojoj sili i snazi! Zavapio sam Bogu: „Ne mogu u svojoj snazi. Ali ako mi Ti, Isuse pomogneš najsićušnijim djelićem Tvoje snage, ja više nikada neću pušiti!“ Iako sam pušio četrdeset godina, već treći dan nakon molitve – bio sam totalni nepušač.”

Ili želiš zacijeliti emocionalne rane? Znaj: “Nitko nije pošteđen emocionalnih povreda. Svatko od nas je u životu doživio bol koju su mu namjerno ili nenamjerno nanijeli naši bližnji ili okolina. No, povrede koje doživimo kao djeca, na neki način ostanu duboko ukorijenjene u nama. Kroz njih đavao ima pristup u nečiji život. Tako je i korijen odbačenosti koji je postojao u meni, sezao još prije mog rođenja.”

Depresivan si? I on je bio, ali: “Obećanje o tome da će mi se život promijeniti ukoliko ustrajem se ispunilo! Bog me oslobodio PTSP-a! Danas živim bez lijekova i imam samopouzdanje. Slobodan sam od depresije! Više nisam ovisnik o alkoholu i tabletama!

Čezneš za obnovom braka? I Vinka je čeznula za tim: “Dok smo pili poslijepodnevnu kavu, Bog mi je rekao da svoga supruga počnem gledati Njegovim očima, da molim za njega. Od tog se dana sve promijenilo.”

Boriš se s financijama svaki mjesec? Ohrabri se: “Bog nam može dati ideje i proizvode koji će ljudima uistinu poboljšati život, a naš financijski blagoslov tada može biti uistinu obilan.

60,00 Kn. (7,96 €)


Količina: kom..


   |   Povratak
BRZI LINKOVI

Zašto OK?
Učestala pitanja
Pravila privatnosti


* Cijene u eurima obračunate su prema tečaju 7,53540.

KONTAKT

OK KNJIŽARA d.o.o. 
Adresa sjedišta: Vlaška 88/1, 10 000 Zagreb
Adresa prodajnog mjesta: Laginjina 11, 10 000 Zagreb


Trgovački sud u Zagrebu, mbs: 080968860
OIB: 40300569198

Telefon: 01 6159 068
e-mail:
okknjizara@gmail.com
 
PRATITE NAS!

Facebook
Instagram

Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr
123movies