iapac.to breitling navitimer replica
Vaša košarica je praznaIme Isus

Kenneth E. Hagin

Dragi čitatelji, radosni smo da vam možemo omogućiti čitanje Legacy izdanja knjige Ime Isus od brata Kennetha E. Hagina. Ova knjiga je klasik kršćanske literature i sjećam se da me je čitanje rane verzije ove knjige jako ohrabrilo u vjeri. U međuvremenu su mnogi kopirali to izdanje jer se ta knjiga više nije mogla kupiti. Sada donosimo dorađeno i prošireno izdanje istog naslova i vjerujemo da će vas ova knjiga ohrabriti i donijeti vam spoznaju koja će potaći vaš rast u vjeri.
Kada sam nedavno proučavao spise ranocrkvenih otaca, nisam mogao, a da se ne sjetim ove knjige od brata Hagina. Njihova svjedočanstva koja sam čitao, govorila su o istoj stvari o kojoj govori i ova knjiga. Ona govore o snazi i vlasti koja je u Isusovom Imenu.
Tako Justin mučenik piše oko 160. godine:
„Svaki dan netko postaje učenik u Ime Kristovo… I prima darove, svatko kako je dostojan. Oni su prosvijetljeni po Imenu Kristovu, jer jedan dobiva duh razumijevanja, drugi savjeta, neki snage, drugi iscjeljenja…”
Irenej Lionski piše oko 180. godine:
„Oni koji su uistinu Njegovi učenici, primaju milost od Njega… Čine djela u Njegovo Ime, da bi promicali dobro drugih, sukladno daru koji su primili od Njega. Neki sigurno i istinski izgone zle duhove. Kao rezultat toga, oni koji budu oslobođeni od zlih duhova često povjeruju i pridruže se Crkvi. Drugi imaju predznanje stvari koje će se dogoditi. Vide vizije i daju proročke govore. Neki drugi ozdravljuju bolesne kroz polaganje ruku na njih i tada ti bolesni ozdrave. Štoviše, kao što sam rekao, čak su i mrtvi oživljeni i ostali su s nama mnogo godina. I što još da kažem? Nije moguće nabrojiti darove koje je Crkva po svijetu primila od Boga u Ime Isusa Krista koji je razapet pod Poncijem Pilatom. Zazivajući Ime našeg Gospodina Isusa Krista, ona je učinila čudesa u korist čovječanstva… Čak i sada Ime našeg Gospodina Isusa Krista donosi korist. Ono učinkovito i potpuno iscjeljuje sve one koji bilo gdje vjeruju u Njega.”
Origen piše sredinom trećeg stoljeća:
„Kršćani nadvladavaju zloduhe po Imenu Isus i objavom događaja koji su se dogodili s njim. Ponavljajući te stvari, zlodusi su često potjerani iz ljudi, posebno kad su te stvari govorili oni koji su ispravno i stvarno vjerovali Duhu. Takvu snagu ima Ime Isus nad zlim duhovima.” „Ime Isus još uvijek može otkloniti ono što ometa misli ljudi, istjerati demone, otkloniti bolesti, uzrokovati izvrsnu krotkost duha i potpunu promjenu osobnosti.”
Kao što vidimo, ranocrkveni oci su znali za snagu i vlast koja je u Isusovom Imenu. Oni su je koristili i o njoj svjedočili. U ovoj knjizi, jedan od najpoznatijih Božjih ljudi u drugoj polovici dvadesetog stoljeća otkriva nam spoznaju o tome. Ona vam može pomoći da uzrastete i ohrabrite se u vjeri kako bi doživjeli i vidjeli očitovanje Božje sile u vašem ili drugim životima.

Damir Šićko Alić

67,50 Kn. (8,96 €)


Količina: kom..


   |   Povratak
BRZI LINKOVI

Zašto OK?
Učestala pitanja
Pravila privatnosti


* Cijene u eurima obračunate su prema tečaju 7,53540.

KONTAKT

OK KNJIŽARA d.o.o. 
Adresa sjedišta: Vlaška 88/1, 10 000 Zagreb
Adresa prodajnog mjesta: Laginjina 11, 10 000 Zagreb


Trgovački sud u Zagrebu, mbs: 080968860
OIB: 40300569198

Telefon: 01 6159 068
e-mail:
okknjizara@gmail.com
 
PRATITE NAS!

Facebook
Instagram

Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr
123movies