iapac.to breitling navitimer replica
Vaša košarica je praznaCrkva koja se mijenja

C. Peter Wagner

IMAŠ LI VIZIJU KRALJEVSTVA?

Kao sljednica knjige Churchquake! (Potres crkve, op. prev.), koja revolucionizira crkvenu reformaciju, Crkva koja se mijenja osvjetljava ono što se upravo događa po sili Duha Svetoga i ne ostavlja ravnodušnim. C. Peter Wagner točno pokazuje kako možeš sudjelovati u ostvarenju Božjega Kraljevstva na zemlji po crkvi u drugom apostolskom dobu.

Crkva se prilagodila Božjem naumu za veliku žetvu, ali da bi se Božja volja ostvarila na zemlji, moramo prepoznati njezinu svrhu i udružiti svoje djelovanje kako bismo je ostvarili. Možda se u nama pojavi osjećaj inferiornosti u odnosu na tu shemu, ali ako – jednako kao možda Calvin ili Luther s protestantskom reformacijom – zajednički podupremo ono što Bog danas čini u svijetu, možemo postići golem utjecaj. Ova nova vizija nadilazi denominacijske barijere i upućuje poziv pojedincu i zajednicama da se pridruže ostvarenju krajnjega Božjeg cilja.

Budi graditelj povijesti i prihvati Božji poziv na radikalnu promjenu!

HVALA BOGU ZA CRKVU KOJA SE MIJENJA

Razvidno je da Crkva koja se mijenja protresa do temelja i od velikog je značenja uključenima u ovu reformaciju, a posebno ako su upoznati s njezinom historijom i teologijom. Ona je nedvojbeno važna za širu kršćansku publiku koju ne usrećuje aktualna eklezijastička kontroverza stare vodeće denominacije na zalazu.

DAVID B. BARRETT, World Evangelization Research Center

63,75 Kn. (8,46 €)


Količina: kom..


   |   Povratak
BRZI LINKOVI

Zašto OK?
Učestala pitanja
Pravila privatnosti


* Cijene u eurima obračunate su prema tečaju 7,53540.

KONTAKT

OK KNJIŽARA d.o.o. 
Adresa sjedišta: Vlaška 88/1, 10 000 Zagreb
Adresa prodajnog mjesta: Laginjina 11, 10 000 Zagreb


Trgovački sud u Zagrebu, mbs: 080968860
OIB: 40300569198

Telefon: 01 6159 068
e-mail:
okknjizara@gmail.com
 
PRATITE NAS!

Facebook
Instagram

Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr
123movies