iapac.to breitling navitimer replica
Internet stranica www.okknjizara,com može se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje a prema slijedećim uvjetima poslovanja:
 
Prvim i svakim narednim korištenjem web stranice smatra se da ste se u cijelosti upoznali s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web stranici i ne koristite njezine sadržaje. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za Uvjete korištenja, molimo da se obratite na adresu okknjizara@gmail.com.
 
Izgled i sadržaj web stranice te Uvjete korištenja možemo bilo kada i bez obrazloženja izmijeniti, stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatra se da vaše naknadno korištenje web stranice predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena ovih uvjeta. Obiteljska kršćanska knjižara neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz promjena web sadržaja.
 
Pregledavanje sadržaja na ovoj adresi moguće je samo u osobne svrhe. Zabranjeno je javno prikazivanje, download, umnožavanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog pismenog dopuštenja Obiteljske kršćanske knjižare. Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak te prava trećih osoba.
 
Korisnicima se zabranjuje prenošenje i objavljivanje opscenih, uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili nepristojnih, ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao i onih kojima se vrši povreda nekih od prava bilo koje strane te posebno sadržaja koji sadrže viruse ili drugi štetan materijal na ovoj web stranici. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići. Obiteljska kršćanska knjižara pridržava pravo (ali ne i obvezu) da materijale i sadržaje koje korisnici objavljuju na njezinim stranicama, u cijelosti ili djelomično izbriše.
 
Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.
 
Obiteljska kršćanska knjižara se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.
 
Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouratci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja biti objavljeni, ali i ne moraju biti objavljeni na web stranici Obiteljske kršćanske knjižare. Dostavljanjem sadržaja i materijala na ovu adresu, automatski izdajete (ili jamčite da je vlasnik materijala izričito dopustio) Obiteljskoj kršćanskoj knjižari neopoziva, stalna i ekskluzivna prava i licenciju za korištenje, adaptiranje i mijenjanje, uklapanje u druge radove, prijevode, objavljivanje, prijenos i distribuciju po čitavom svijetu spomenutog materijala u bilo kojem obliku i kroz sve do sada poznate i buduće medije u bilo koju svrhu i bez naknade. Uvjeti ove točke važe i nakon prestanka važnosti ovog ugovora. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal Obiteljskoj kršćanskoj knjižari jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Ukoliko Obiteljska kršćanska knjižara zbog objave tih materijala pretrpi bilo kakvu štetu oni koji su dostavili taj materijal obvezuju se naknaditi Obiteljskoj kršćanskoj knjižari cjelokupnu štetu koju bi na taj način on pretrpio.
 
Obiteljska kršćanska knjižara se odriče svake odgovornosti vezane na Materijale dostavljene od strane trećih osoba.
 
Ukoliko Internet stranica pruža mogućnost uspostavljanja veze do drugih Internet stranica na koje nemamo nikakav utjecaj, nismo odgovorni za točnost i potpunost sadržaja drugih Internet stranica niti za negativne posljedice koje bi mogle proizaći iz uporabe drugih Internet stranica.
 
Prodavatelj je Obiteljska kršćanska knjižara d.o.o., a kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja što se potvrđuje narudžbom artikala
Postupak, te uvjeti  prodaje robe putem Obiteljska kršćanska knjižara d.o.o. internet prodavaonice definirani su kroz slijedeće parametre: registracija kupca, narudžba, plaćanje, dostava, povrat i zamjena proizvoda. Isporučitelj robe je Obiteljska kršćanska knjižara d.o.o.. Kupcem se smatra osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih putem web stranice www.okknjizara.com na Obiteljska kršćanska knjižara d.o.o.
 
Da biste se registrirali ili koristili usluge Obiteljska kršćanska knjižara d.o.o. internet prodavaonice, morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije i kupnje. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije ili kupnje, molimo da nas odmah obavijestite o nastalim promjenama putem e-mail adrese : okknjizara@gmail.com. Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript.
 
Narudžbom artikala kupac istovremeno potvrđuje i prihvaćanje ovdje navedenih UVJETA POSLOVANJA.
Robu dostavljamo na područje Republike Hrvatske. Nije moguća dostava u inozemstvo.
 
Proizvodi se naručuju elektroničkim putem, odabirom određenog proizvoda i njegovim spremanjem u košaricu. Košaricu u svakom trenutku možete napustiti i opet se u nju vratiti klikom na link "Košarica". Košarica Vas još ne obvezuje na kupnju i uvijek možete ukloniti proizvode iz nje.
Klikom na „Košaricu“ sustav vas dalje automatski vodi do stranica za „Naplatu“. Klikom na "Naplata" pokrećete proces narudžbe za koji je nužno izvršiti prijavu ako ste postojeći korisnik ili registraciju ako ste novi korisnik. Proizvodi se smatraju naručenim u trenutku kada kupac prođe cijeli proces „Naplate“. Nakon što zaprimimo vašu narudžbu, na e-mail adresu koju ste unijeli u elektronski obrazac, dobiti ćete povratni e-mail sa potvrdom o uspješno obavljenoj narudžbi odnosno kupovini.
 
Uspješno obavljena narudžba, odnosno kupovina snosi obvezu plaćanja iste.
 
Obiteljska kršćanska knjižara d.o.o. može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Obiteljska kršćanska knjižara Internet stranice ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netočni.
Ukoliko niste sigurni kako izvršiti kupovinu, imate problem sa prijavom ili registracijom  slobodno nas kontaktirajte na mail adresu: okknjizara@gmail.com ( ili na tel. 01/6159 068, ponedjeljak – petak 9.00 – 16.00 sati ). Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript.
 
Svi artikli koji su trenutno u ponudi na našem web shopu u pravilu su dostupni ODMAH !
 
Naručeni se proizvodi plaćaju preko interneta i pouzećem (gotovinom prilikom dostave), pri preuzimanju paketa.
 
Sve cijene u web shopu okknjizara.com su izražene u kunama  (HRK) s uključenim PDV-om.
 
Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.
 
Robu dostavljamo na  područje Republike Hrvatske. Nije moguća dostava u inozemstvo.
 
Dostavu proizvoda naručenih putem naše internet trgovine vršimo u suradnji dostavnom službom Hrvatske pošte, po načelu „od vrata do vrata“.
 
Proizvode naručene radnim danom do 12:00h ( osim petkom ) predajemo dostavnoj službi u iduća 3 radna dana, dok se narudžbe od petka nakon 13 sati predaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje. Dostavna služba se obavezuje obaviti uslugu prijevoza pošiljke od trenutka preuzimanja do trenutka uručenja u roku od  24 - 72 sati.
Nakon što robu predamo dostavnoj službi, dostavna služba Hrvatske pošte poslat će Vam broj pošiljke kako biste mogli provjeriti njezin status na adresi dostavne službe. Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.
 
Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.
Obiteljska kršćanska knjižara d.o.o. nije odgovoran u slučaju da niste ispravno unijeli adresu dostave, te iz tog razloga paket nije došao na odredište.
 
Cijena dostave  je 25,00 kn s uključenim PDV-om.
 
Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.
 
Prilikom primitka robe, molimo Vas da provjerite isporučenu robu te eventualna oštećenja reklamirajte osobi koja je dostavila robu. Molimo Vas da usporedite dostavljene proizvode i račun, te ukoliko nešto nedostaje na licu mjesta obavijestite dostavljača.
 
Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod sa greškom ili imate bilo kakav prigovor  molimo vas da nas obavijestite na e-mail adresu: okknjizara@gmail.com.
 
Ukoliko dostavljeni proizvod ima kvalitativni nedostatak koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe, molimo Vas da nam takav proizvod reklamirate na spomenutu e-mail adresu:  okknjizara@gmail.com kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novc
Pravo na jednostrani  raskid ugovora ( samo za kupovine putem webshopa )
Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), osim u slučaju članka 79. istog  Zakona.
 
Kupac ima pravo jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Rok otkazivanja ugovora počinje teći od dana kada je kupac primio proizvod.
 
Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojo ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora. Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati.
 
Obiteljska kršćanska knjižara će kupcu dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora, bez odgađanja, elektroničkom poštom.
 
Obavijest o raskidu ugovora se šalje na adresu: Obiteljska kršćanska knjižara d.o.o. Laginjina 11, Zagreb. Email :  okknjizara@gmail.com
U slučaju jednostranog raskida Ugovora, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove standardne isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Povrat novca bit će izvršen na transakcijski račun (IBAN) kupca. Kupac neće snositi transakcijske troškove povrata.
 
Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam proizvod bude vraćen ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam proizvod poslali natrag.
 
Proizvod treba vratiti neoštećen i zapakiran u orginalnu ambalažu, poštom, bez nepotrebnog odgađanja a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu Ugovora.
Izravne troškove povrata robe kupac snosi sam.
 
Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je uzrokovao rukovanjem proizvodom.
 
Reklamacija i način podnošenja prigovora potrošača
Sukladno čl. 10. st.5 Zakona o zaštiti potrošača (Nar.nov., br. 41/14 ) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: Obiteljska kršćanska knjižara d.o.o.  Zagreb, Cvijete Zuzorić 7
ili na  e-mail adresu: okknjizara@gmail.com (ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript), odnosno na telefax broj: 01/ 6159 068.
 
Odgovor na Vaš prigovor dati ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.
 
Molimo da uz prigovor navedete svoje kontakt podatke.
 
Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, ima ispravan rok trajanja, zapakiran je u originalnu ambalažu te odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na www.okknjizara.com.
 
Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove.
 
Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju da proizvod ima materijalni ili kvalitativni nedostatak koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe.
 
Kupac ima pravo na povrat isporučenog  proizvoda koji nije naručen.
Nakon što reklamira ispravnost proizvoda kupac je dužan poštom vratiti proizvod s materijalnim nedostatkom na adresu Obiteljska kršćanska knjižara d.o.o., Laginjina 11, 10000 Zagreb, uz naznaku „Povrat proizvoda“. Otpremne troškove kod takvog povrata u potpunosti će preuzeti prodavatelj, nakon čega će bez ikakve naknade poslati kupcu zamjenski proizvod prvom mogućom dostavom ili mu odobriti povrat novca, prema izboru kupca.
 
Ukoliko kupac želi zamijeniti ispravan i nekorišten proizvod koji mu ne odgovara u roku 15 dana od dana dostave takav proizvod može o svom trošku vratiti na adresu Obiteljske kršćanske knjižare. Po primitku ispravnog proizvoda u originalnoj ambalaži Obiteljska kršćanska knjižara će poslati zamjenski artikl po izboru kupca bez dodatne naplate troška zamjenske dostave ili izvršiti povrat novca u visini vrijednosti proizvoda u roku 8 dana od dana primitka uredno vraćenog proizvoda, i to na transakcijski račun (IBAN) kupca.
 
Za eventualnu razliku u cijeni zamjenskog artikla kupac će biti terećen ili odobren, ovisno o konkretnoj situaciji.
 
Proizvodi koji se vraćaju moraju pri povratu biti neoštećeni i u nepromijenjenoj količini, te u originalnoj ambalaži.
 
Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno pohraniti ćemo u našoj evidencijskoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke štitimo sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, te ih nećemo ni na koji način učiniti dosupnima trećima. Jamčimo da Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne dostavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama.
 
Web stranice www.okknjizara.com koriste tzv. kolačiće (eng. 'cookies') kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.
 
Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranica www.okknjizara.com samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim web stranicama i automatski istječe kada korisnik zatvori svoj web preglednik. Sesijski kolačić korisniku omogućuje da se učinkovitije služi web stranicama www.okknjizara.com. Osim toga, web stranice www.okknjizara.com prate statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics.
 
Korisnik web stranica www.okknjizara.com uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. Obiteljska kršćanska knjižara isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica www.okknjizara.com u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.
 
Korištenjem web stranica www.okknjizara.com smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.
  
Sadržaj ove web stranice zaštićen je autorskim pravom koje pripada Obiteljskoj kršćanskoj knjižari, ili je ustupljen Obiteljskoj kršćanskoj knjižari, a u vlasništvu je trećih osoba. Obiteljska kršćanska knjižara također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije. Nadalje, ova lokacija sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i druge sadržaje intelektualnog vlasništva u posjedu Obiteljske kršćanske knjižare. Ne smijete smatrati da je bilo koji sadržaj na ovoj lokaciji za upotrebu bez ograničenja. Nije dopušteno umnožavanje sadržaja ove web stranice.
 
Sve fotografije, slike, video, biografski podaci osoba i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim web stranicama isključivo su vlasništvo Obiteljske kršćanske knjižare. Autorsko pravo na sve materijale koji se nalaze na web stranicama pripada Obiteljskoj kršćanskoj knjižari. Sva prava su pridržana. Dopuštenje se daje subjektima radi korištenja tih materijala isključivo u promidžbene, uredničke i informativne svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima. Drugačija upotreba materijala s Bonimed web stranica nije dopuštena. Također, nije dopuštena upotreba bilo kojeg materijala s ovih web stranica u svezi s prodajom ili nuđenjem na prodaju proizvoda ili usluga bilo koje vrste. Definirano dopuštenje i naćin korištenja ovih web stranica ne smije se prenositi, podugovarati ili dodjeljivati i svaki namjeravani i pokušani prijenos, podugovaranje ili dodjeljivanje smatrat će se ništavnim. Korištenjem materijala s web stranica, medijski korisnici obvezuju se u potpunosti pridržavati ovdje utvrđenih ograničenja, uvjeta i zahtjeva.
 
Obiteljska kršćanska knjižara će uložit razuman napor kako bi se na njezinim web stranicama objavljivali točni i aktualni podaci, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih, kao što i ne daje pravo prigovora u tom smislu.
 
Obiteljska kršćanska knjižara ne jamči da će ova web stranica uvijek biti dostupna i raspoloživa, te da neće sadržavati pogreške ili viruse. Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ove web stranice na svoju vlastitu odgovornost.
 
Obiteljska kršćanska knjižara ne odgovara za štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, posebnu ili posljedičnu štetu) koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ove web stranice, ili sadržaja koji su na njoj objavili ili dodali drugi korisnici.
 
Medijski subjekti i ostali korisnici koji koriste ove web stranice, izrijekom prihvaćaju obeštetiti Obiteljska kršćanska knjižara za bilo kakva i sva potraživanja, troškove, štete ili odgovornosti koje nastaju nesavjesnim korištenjem materijala s web stranica od strane istog korisnika, uključujući i bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posebnu ili posljedičnu štetu.
BRZI LINKOVI

Zašto OK?
Učestala pitanja
Pravila privatnosti


* Cijene u eurima obračunate su prema tečaju 7,53540.

KONTAKT

OK KNJIŽARA d.o.o. 
Adresa sjedišta: Vlaška 88/1, 10 000 Zagreb
Adresa prodajnog mjesta: Laginjina 11, 10 000 Zagreb


Trgovački sud u Zagrebu, mbs: 080968860
OIB: 40300569198

Telefon: 01 6159 068
e-mail:
okknjizara@gmail.com
 
PRATITE NAS!

Facebook
Instagram

Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr
123movies